Georgië en Armenië (sept-okt ’16)

GeorgiëArmenië

Na de grote vakantie vertrekken we voor onze maandelijkse portie fietsavontuur naar Georgië en Armenië. Met Turkish Airlines vliegen we via Istanbul naar Tbilisi, hoofdstad van Georgië. Van daaruit klimmen we eerst de Kaukasus in om dan via het zuiden naar Armenië te fietsen. Misschien rijden we zelfs door de onlangs in het nieuws gekomen enclave Nagorno Karabach, maar we zien wel ter plaatse als dat nog tot de mogelijkheden behoort. Maar excuseert u ons nu vooral, we gaan eerst nog een zomertje lang werken vooraleer we ons in dit avontuur storten.

Henkatrien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s