Over ons

KATRIEN : Liefhebster van exoDSC01221tische bestemmingen en hun keuken.  Probeert als het eventjes kan bij thuiskomst wel een gerechtje na te knutselen. Houdt er ook geweldig van om na de reis uitgebreid te vertellen over haar avonturen aan al haar trouwe oude klantjes van Familiehulp Oostende. Probeert zoveel als mogelijk met Henk mee te gaan, maar die snoodaard heeft natuurlijk schandalig meer verlof.  Vindt thuisblijven als hij weer eens alleen op pad is eigenlijk feitelijk ook wel fijn; kan dan tenminste rustig en zonder commentaar tussen al die vrouwenkanalen op tv zappen en al haar formulieren, reclamefolders en vrouwenblaadjes overal laten slingeren. Heerlijk !!!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

HENK :  Trotse eigenaar van nogal wat verlofdagen wat af en toe  lichte wrevel bij Katrien opwekt (zie hierboven). Werd van kinds af aan blootgesteld aan hoge dosissen besneeuwde bergen en DSC00971Duits/Italiaans sprekende mensen wat overigens helemaal niet resulteerde in een trauma, integendeel. Een maand zonder bergen is een maand niet geleefd. Houdt van verlaten, woeste landschappen en zou met plezier één van zijn grote tenen afstaan om de aarde te zien zoals die was pakweg 1000 jaar geleden. Vindt een fiets zowat het mooiste wat de mensheid heeft uitgevonden en vormgegeven. Probeert als Oostends brandweerman brandjes te blussen (als hij niet in verlof is).

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

13432402_1431474806877943_1860912449253390667_n

SPUTNIK : (Sputiforius Complexius Impermeabilis). Heeft meestal het spreekwoordelijke spek aan zijn vier poten. Zou maar al te graag meegaan, maar kan wegens gebrek aan internationaal paspoort én transport ter plaatse (lees: fiets) moeilijk meerijden. Gaat dan maar – met veel plezier overigens –  op verlof bij oma en opa. Waar hij nota bene keer op keer 2 kilo bijkomt en met grote graagte zijn baasjes begroet bij thuiskomst.

Update sept 2018: onze trouwe vriend heeft op 17 jarige leeftijd de Zandvoordse jachtvelden verruild voor de eeuwige. Mogen bergen boutjes hierboven je deel zijn lieve Sputnik.

"chillen" op vier wielen

%d bloggers liken dit: