Henkatrien contacteren

Geboren en getogen Zandvoordenaars. Sinds mensenheugenis gebeten door de reismicrobe. In een donkerbruin verleden leren fietsen (dank u wel papa en mama) en iets later tot de conclusie gekomen dat fietsen en reizen ideaal te combineren valt en bovendien zeer leuk is.

henkatrien voor de alaska range

  • adres: Spreeuwenlaan 16 – 8400 Oostende
  • email: henkatrien@hotmail.com

3 gedachten over “Henkatrien contacteren”

  1. Hoi. Ik ben Léo, een van de organisatoren van de grote festival de wieler-toerisme in Parijs. Ik heb je artikel in Wereldfietser gelezen en ik vraag mif af of jij misschien een film hebt of kunt maken over de reis. Dan kunnen wij jullie naar Parijs utinodigen, alle reiskosten betaald natuurlijk. Mij Nederlands is nier perfekt, zoals als je ziet, maar waarom nit me contacteren in het Nederlands of het Engels op cci.films@gmail.com? Allebeste wensen en tot schrijfs, hoop ik. Happy days, léo

    Like

  2. Hoi Henk en Katrien. Op Reismarkt kennis gemaakt nav m’n reis naar Gambia en vanavond met veel plezier en goesting begonnen aan jullie avonturen. Wat een verhalen én prachtige foto’s! Ne mens zou direct beginnen fietsen 🙂 Nog veel reisplezier en bedankt voor alle info!
    Nadine

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

"chillen" op vier wielen

%d bloggers liken dit: